Onze collectieve geschiedenis in Nederland.

  24 november 2018: ‘Eten met de buurt’ in Den Haag

  Op zaterdag 24 november 2018 is er ‘Eten met de buurt’ in bibliotheek Escamp . Georganiseerd door Atlas Cultureel Centrum in samenwerking met Bibliotheek Escamp. Op deze dag zijn alle Hagenaars uitgenodigd om eerst gezamenlijk een mooie film  over gemengde relaties te bekijken en later gezellig met elkaar lunchen om zo de saamhorigheid in de wijk te vergroten. Onze vrijwilligers gaan u verassen met heerlijke broodjes en de zelf gemaakte tomatensoep wordt verzorgd door Leescafé “Latte en Letters”

  Waar: Bibliotheek Escamp

  Wanneer: Zaterdag 24 november 2018( inloop 10.15 uur)

  Adres: Leyweg 811, 2545 HA Den Haag

   

  Programma:

  Aanvang:             10:15 uur (vanaf)

  Film:                     10.30 uur

  Lunch:                  12:30 uur t/m 13.00 uur

   

  Graag aanmelden via info@atlascultureelcentrum.nl 

  Reacties zijn gesloten.