Onze collectieve geschiedenis in Nederland.

  30 juni 2022 : Literaire avond met Murat Isik

  Literaire avond met Murat Isik

  30 juni 2022, van 19:30 tot 21:00 | Het Utrechts Archief (Hamburgerstraat 28, 3512 NS Utrecht )  | Kosten: € 7,50

  Atlas Cultureel Centrum en Het Utrechts Archief ontvangen op donderdag 30 juni 2022 om 19.30 uur de bekende en veel geprezen schrijver, Murat Isik.

  Schrijver en jurist Murat Isik (Izmir, 11 september 1977) debuteerde met Verloren grond, maar brak door met de roman Wees Onzichtbaar, waarvoor hij de Libris Literatuurprijs 2018 ontving en waarvan inmiddels 100.000 exemplaren zijn verkocht. Wees onzichtbaar is het verhaal van een 5-jarig jongetje dat met zijn ouders en zus vanuit Turkije naar de Bijlmer verhuist. Naast het opgroeien als jongen met een autoritaire vader, gaat het ook over de bijzondere wijk de Bijlmer. Isik schrijft voor de Boekenweek het essay met het thema ‘De Moeder de vrouw’. Het essay is een portret van zijn moeder, over de ontwikkeling die zij als vrouw ondergaat.

  Ticketkopen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Literaireavond

  Na het programma is er de gelegenheid om boeken te kopen en te laten signeren door de schrijvers.

   

   

  Reacties zijn gesloten.